Sări la conţinut

Garsoniere in blocuri de apartamente

iunie 15, 2012

Garsonierele din blocurile de apartamente nu sunt obiectul acestui site, insa este foarte important de stiut despre acestea daca sunt autentice, sau sunt foste uscatorii, in multe cazuri, dar si garaje transformate in garsoniere, sau mansarde construite ulterior. In acest caz, trebuie consultat un extras CF, pentru a vedea daca s-a alocat numar de apartament, care trebuie sa apara la adresa, si sa nu fie confundat.

Majoritatea nu au un astfel de numar alocat, si nu veti putea face act de identitate pe adresa respectiva; de asemenea pot aparea si alte probleme, deoarece aceste transformari presupun un proces birocratic complex, care in multe cazuri nu s-a respectat. Cand incepeti sa cautati o garsoniera, e bine sa le evitati de la bun inceput pe cele cu probleme juridice, adica cele care provin din foste uscatorii sau garaje. Daca e vorba de o garsoniera intr-un bloc de apartamente aflat la ultimul nivel nivel, aproape sigur e vorba de o fosta uscatorie. Daca e vorba de o garsoniera situata la parterul unui bloc de apartamente nou, aproape sigur e vorba de un garaj. Orice vi s-ar promite, daca nu vi se poate prezenta un extract CF in care sa scrie numarul de apartament, nu veti putea face act de identitate de niciun fel, sub niciun mod; acest lucru a fost confirmat definitiv cu ocazia recensamantului din 2011, si dovezile exista in presa. Nu va amagiti cu niciun fel de promisiuni din partea proprietarului sau intemediarului, ca vor aranja, bineinteles, dupa ce ati semnat antecontractul, sau chiar contractul definitiv! In general nu va bazati pe nicio promisiune ceea ce ar trebui indeplinita dupa semnarea actelor.

Doriti sa accesati informatii despre diferitele blocuri de garsoniere aflate in Cluj-Napoca? Atunci mergeti in partea de sus-dreapta a paginii, si dati click pe “selecteaza o categorie” ca sa alegeti strada.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: