Sări la conţinut

Harta cartierului Gheorghieni

iunie 15, 2012

Cartierul Gheorghieni are aproximativ 35 000 de locuitori si este cel mai vechi si imbatranit cartier al Clujului.
Zona de blocuri de garsoniere numita de obicei zona Mercur (alteori zona Interservisan) exista pe Aleea Detunata, unde se afla 5 blocuri de garsoniere confort marit de 10 etaje. Relativ in apropiere se gaseste un bloc de garsoniere pe strada Baisoara. In anunturi este aproape invariabil specificat faptul ca aceste blocuri se afla aproape de Mall si de Facultatea de Stiinte Economice. La fel si blocurile din zona Albac-Crizantemelor-Zambilei-Liviu Rebreanu, care sunt garsoniere de confort 3, desi pot aparea in anunturi ca fiind in zona Hermes, Mercur sau Interservisan.
In zona Diana (dar uneori trecuta ca zona Hermes sau capat 32) se afla blocuri de garsoniere de confort marit si confort trei (strazile Gheorghe Brancusi si Lacrimioarelor). Mai exista un bloc pe strada Aurel Suciu, de obicei aparand in anunturi ca fiind in zona Nicolae Titulescu, sau „aproape de Centru”.

Pentru informatii despre blocurile de garsoniere din acest cartier, in functie de strada pe care se afla,  selectati in partea dreapta-sus a paginii categoria in functie de cartier si strada.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: