Sări la conţinut

Harta cartierului Marasti

iunie 15, 2012

Cartierul Marasti are o populatie de aproximativ 50 000 locuitori, incluzand si zona Intre-Lacuri.
Zonele in care se afla multe blocuri de garsoniere este zona Groapa si zona Cernei.
Zona Groapa, datorita unei rau famari din trecut, este trecuta in anunturi ca zona Expo Transilvania. Daca vreti informatii despre blocurile din aceasta zona, cautati strazile Rasaritului, Cojocnei, Dambovitei si Dejului.
Zona Cernei apare in anunturi deseori ca zona Caminelor Studentesti (ale Politehnicii), dar si „in apropiere de Facultatea de Stiinte Economice”.
Alte blocuri de garsoniere sunt cel de pe strada Venus, care aproape invariabil apare in anunturi ca foarte aproape de Facultatea de Stiinte Economice.
Cat de aproape de Stiintele Economice sunt aceste blocuri, puteti vedea cautand strazile respective pe site. Exista sansa ca orice garsoniera din cartierul Marasti sa fie catalogat drept aproape de Stiintele Economice. Mai exista un bloc de garsoniere pe strada Ciocarliei (zona Piata Marasti)si pe strada Henri Barbusse (zona Farmec, dar poate fi prezentata ca facand parte din zona centrala).
De asemenea sunt garsoniere si in blocuri de apartamente, insa multe din acestea sunt de fapt foste uscatorii, despre care mai puteti citi aici.
Totusi, in zona Mall-ului exista garsoniere (de obicei fara bucatarie), in blocuri de apartamente noi, ce ce aglomerate unele langa altele si pot fi usor de recunoscut de departe.
Exista cateva blocuri in zona Iris-Muncii si Someseni care sunt trecute in anunturi ca fiind in Marasti. Pentru mai multe informatii, accesati ultima sectiune din categoria Marasti.

Pentru informatii despre blocurile de garsoniere din acest cartier, in functie de strada pe care se afla,  selectati in partea dreapta-sus a paginii categoria in functie de cartier si strada.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: