Sări la conţinut

Despre acest site

Aici puteti afla informatii despre toate blocurile de garsoniere (deci compuse doar din garsoniere) din municipiul Cluj-Napoca. Informatiile principale cuprinse sunt urmatoarele:

-locatia si adresa precisa a blocului

-mijloace de transport in comun in apropiere

-posibilitatile de parcare de langa bloc si starea asfaltului

-magazine si alte puncte de interes in apropierea blocului

-poluarea din zona, inlusiv cea fonica

-siguranta cetateanului din zona respectiva

Poate sunt anumite aspecte care va determina de la bun inceput sa nu doriti sa locuiti intr-o anumita locatie, de aceea acest site va ofera informatiile necesare pentru a evita o anume locatie, sau pe baza unor informatii primite de la proprietari, coroborate cu informatiile de pe acest site, sa nu mai pierdeti vremea cu vizite inutile care costa timp si bani. Si nu in ultimul rand, aici puteti descoperi aspecte pe care dumneavoastra nu le-ati sesiza din timp chiar daca va deplasati la locatia respectiva, evitand astfel sa va mutati intr-un loc si-apoi sa regretati cand deja e prea tarziu.

Informatiile continute aici sunt doar publice, cum ar fi adresa blocurilor, exclusiv cele de garsoniere si nu se ofera informatii private despre locuintele din cadrul blocului sau despre locatarii lor. De multe ori, nu vi se ofera la prima convorbire adresa exacta a blocului, mai ales in cazul in care apelati la agentiile imobiliare, insa pe baza informatiilor furnizate de acest site, puteti deduce despre ce adresa este vorba. La fiecare cartiere exista o sectiune speciala de generalitati cu informatii despre diferitele zone pe baza carora puteti deduce locatia blocului, cat si la anumite cartiere o sectiune cu blocuri pe care proprietarii le dau drept ca facand parte din acel cartier, desi in realitate se afla in alt cartier; o lista a blocurilor care in mod frecvent sunt plasate la anunturi in cartierul gresit o gasiti aici. De asemenea, puteti sa faceti excluderi in functie de tipul blocului, tip care este specificat in fiecare caz in parte. De exemplu, daca suprafata garsonierei este de 22 metri patrati si se afla in bloc de garsoniere, atunci foarte probabil e vorba de o garsoniera confort 2 neautentic. Exista cate o sectiune cu fiecare strada din fiecare cartier si fiecare bloc este reprezentat intr-o schita a zonei in care se gaseste blocul, care este alaturata la 2 harti din satelit a zonei respective, una mai de aproape si cealalta mai de departe; dupa adresa blocului puteti da click pentri informatii despre blocurile de garsoniere, unde puteti vedea si o poza tipului respectiv de bloc,  ca sa puteti sa il recunoasteti cand sunteti in zona respectiva Astfel, puteti gasi mult mai usor blocul respectiv atunci cand il vizitati, si va puteti planifica un traseu atunci cand doriti sa vizionati mai multe garsoniere. De asemenea puteti prospecta zonele respective, inainte de a cauta efectiv o locuinta, pentru a sti ce zone sau blocuri ati vrea sa le evitati de la bun inceput.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: